Veckobrev 16

Hoppas att ni alla har haft en skön och trevlig påsk. Det var kul att träffa alla elever igen. Det är full fart från början och det är mycket som händer så det är viktigt att hålla koll på läxor, uppgifter och bloggen.

Den 15 maj har vi orientering och inför den kommer det att finnas material att träna på under ämnen – idrott och hälsa – orientering här på bloggen. Johan kommer också att ge möjlighet för de som vill/behöver träna inför den här dagen att göra det på läxhjälpstiden på torsdagar 14.00-15.00 med start nästa vecka.

Imorgon, onsdag och på fredag är vi och rättar nationell prov i matematik. Klasserna kommer då att han Mads, Sussie och Monica som vikarier. Vi fortsätter att arbeta med bråk i matematik, avslutar Europa och börjar med Frihetstiden och kollar in människokroppen på NO.

Veckan som kommer:

Måndag 17/4

Annadag Påsk – ledigt

Tisdag 18/4

Idrott

Onsdag 19/4

Maria och Arild rättar nationella prov

Torsdag 20/4

Engelska – läsa p. 58-59 i Classbook + göra uppgift 1 p 94 i Workbook. OBS! Inga glosor. Engelskaprojektet – ”En känd person” – klart.

Fredag 21/4

Idrott, Mattemål 6.46. Maria och Arild rätta nationella prov

Ha en riktigt bra vecka!

Arild och Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *