Veckobrev 17

Här kommer ett sent veckobrev för den här veckan. Vi har inte haft tid att stämma av alla delar förrän idag. Men vi får använda det slitna uttrycket ”Bättre sent än aldrig”.

I mitten av maj kommer vi att orientera i Hällsbo. Under de kommande veckorna kommer Johan, på torsdagens läxhjälp, ge möjlighet för de elever som känner sig osäkra på karta och karttecken har extra stöd på läxhjälpen 14.00-15.00. Vi har prata med eleverna om den här möjligheten, gör det gärna hemma också.

Nästa vecka har vi nationella prov i engelska på onsdagen och fredagen. De är de sista nationella proven vi göra och det ska blir skönt att kunna fokusera på andra saker.

Kommande vecka:

Måndag 24/4

Inga veckans ord. De är slut för terminen. Läsförståelseläxa

Tisdag 25/4

Idrott

Onsdag 2674

Torsdag 27/4

Engelskaläxa – läs texten på s 60 i classbook + de 5 första oregelbundna verben på s 89 i Classbook.

Fredag 28/4

Mattemål 6.70, Idrott, Städrock

På måndag den 1 maj är det helgdag och ledigt. Nästa vecka kommer Nina tillbaka på halvtid. Hon kommer att arbeta eftermiddagar och vi lägger om elevernas schema så att hon har möjlighet att ta både musiklektionerna och engelska. Nina, du är varmt välkommen tillbaka!

Påminner om att meddela Klassresegruppen om någon elev inte ska med på skolresan eller om man bara deltar en dag samt vilka allergier som finns.

Ha en riktigt bra fortsättning på veckan!

Arild och Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *