Veckobrev 20

Återigen har det varit kallt och snöigt…när kommer våren på riktigt tro? Vädret spelar ingen roll för alla härliga 6or på S:ta G. Det är full rulle.

I veckan har klasserna haft vikarier två dagar eftersom vi har rättat nationella prov och äntligen är allt färdigrättat. Vi kommer att bjuda in er till en eftermiddag då ni har möjlighet att komma och titta på dem om ni vill. Vi återkommer med datum inom kort.

Vi kommer också inom kort att skicka hem papper som ni behöver fylla i inför år 7 som ska lämnas till det mottagande skolan.

Veckan som kommer är hektisk:

Måndag 15/5

Läsförståelseläxa (som tyvärr inte finns på bloggen) Orientering i Hällsbo

Tisdag 16/5

Idrott, Studiebesök på S.t Olof för de elever som ska gå där. De elever som inte ska följa med kommer att vara i år 3. Föräldraföreläsning om barns internetanvändning på Kulturskolan. Se info på kommunens hemsida. Anmälning krävs.

Onsdag 17/5

Studiedag för eleverna

Torsdag 18/5

Engelska läxa – eleverna fortsätter med de fem följande verben och skriver meningar om dem.

Fredag 19/5

Klassresa till Boda Borg, Oxelösund. Samling på skolan parkering 7.15. Väldigt viktigt att meddela ev frånvaro för sjukdom innan utsatt tid. Maria och Arild åker med över dagen. Klasserna kommer tillbaka lördag eftermiddag. De elever som inte ska följa med har vanlig skoldag tillsammans med år 3.

Vi önskar er en trevlig helg!

Nina, Arild och Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *