Veckobrev 1a, 1b och 1c.

 

 

Denna vecka har de elevledda utvecklingssamtalen startat upp, och de fortsätter även nästa vecka. 1B kommer att ha sina samtal någon gång efter höstlovet då de fått en ny lärare, Anna Kempe. Då vi har samtal v.40 och 41 är läxhjälpen inställt det drar igång igen v. 42.

Under veckan har vi avslutat arbetet med hösten samtidigt som vi arbetat med trafiken i vår närmiljö, arbetet med trafiken fortsätter även nästa vecka. I mateamatik har vi arbetat med tallinje, större än och mindre än, fler, färre och likhetstecknet. I svenskan har vi arbetat med bokstäver och bildat ord och meningar. Nästa vecka kommer vi att göra en diagnos på de bokstäver vi gått igenom. Nästa vecka kommer vi börja arbeta i tvärgrupper med eng, mu och bild.

Nästa vecka går vi ut i skogen som vanligt, kläder efter väder.

 

Påminnelse: Glöm inte att sjukanmäla era barn på dexter när han/hon är sjuk. www.sigtuna.se/stagertrudsskola klicka på skolportalen och logga in via det alternativ som passar er bäst. Anmäl före klockan 8.00 på morgonen.

 

Trevlig Helg!

Anna, Jessica och Gill


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *