Veckobrev vecka 6

Hej!

I matematiken har vi fortsatt arbeta med klockan. I engelskan har vi tränat lite sånger och området kläder.  Vi har tränat extra på alfabetet. Vi har också arbetat med hur en berättelse är uppbyggd med början, handling och slut.På idrotten har de tränat samarbete genom Johans lek.

Vi har fortsatt arbetet med värdegrund och alla med projektet. Denna vecka var uppdraget att berömma någon till exempel genom att säga det där gjorde du bra! Barnen kämpar på och vi får många bra diskussioner. På NO arbetade vi med 19 olika saker eleverna skulle sortera, dokumentera och förklara hur de tänkt. På bilden följde de en videoinstruktion för att göra en pizza och en ren. Då det var Samernas nationaldag i tisdags lyssnade vi på deras nationalsång och på jojk.

Vi vill passa på att påminna er om att lämna tillbaka biblioteksboken.

VECKA 7: Utvecklingssamtal

Måndag: Läxa in och ut 1c och 1a.

Tisdag: APT-fritids stänger kl 17.00.

Onsdag:

Torsdag:

Fredag: Läxa in och ut 1b.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *