Veckobrev v. 18

Hej på er!

Konstigt med kort vecka, vilket sker igen nästa vecka! Vi har arbetat på och börjar avsluta inför terminsslut. Veckan har präglats till stor del av Skolverkets bedömningsstöd i matematik och svenska. I SO har vi fortsatt att arbeta med Sigtuna och 1C var idag på stadsvandring i centrum med tema vikingar, väldigt spännande! Alla klasserna lär sig mer om våren på NO-lektionerna. Vi har haft foto-orientering på skolgården under idrottslektionerna. Härligt engagemang från eleverna! 1A hade idag sin 100-fest och sa hej då till PRAO-eleven Markus.

Vecka 18

Måndag – 1A stadsvandring (inom skoltid). Ny läxa delas ut.

Tisdag – Fritidshemmens dag, firas på eftermiddagen

Onsdag

Torsdag – röd dag

Fredag – lovdag, fritidshemmet öppet

Trevlig helg!

önskar lärarna i årskurs 1


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *