Veckobrev v. 22

Hej!

Idag hade alla 1:or musiklektion med musiklärare Nina. Vi fick tillsammans med henne sjunga igenom sångerna inför avslutningen med livekomp på gitarren och eleverna tog verkligen i! Härligt att texterna börjar sätta sig! Efter det åkte vi till Kulturskolan och tittade på våra faddrar i årskurs 4 som spelade upp sin föreställning om demokrati med sång, dans och teater. Eleverna var en fin publik!

För övrigt så arbetar vi på i sommarvärmen och avslutar uppgifter och arbetsböcker. Vi vill be er att redan nästa vecka skicka med en stor papperskasse så vi kan börja packa ihop och samla saker som ska hem.

Alla böcker ska nu lämnas in till skolbiblioteket inför sommaren. Se efter att det inte ligger några hemma!

På tisdag är det friidrottsdag för årskurs 1 och 3. Skolan ordnar matsäck men skicka med vattenflaska och gärna en keps. Eleverna behöver ha kläder och skor lämpliga för idrott på sig redan på morgonen samt solskydd!

Vi vill påminna er att varje dag ert barn är sjuk behöver ni göra en frånvaroanmälan på Dexter innan kl. 8:15.

Här är länk till  Inbjudan sommaravslutning 2018, välkomna då!

Onsdag 6 juni är det lovdag och skola samt fritidshem är stängt.

 

Trevlig helg!

önskar lärarna i årskurs 1


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *