Veckobrev v. 23

Hej!

Hoppas ni hade en fin nationaldag i onsdags! Vi har nu avslutat terminens sista fredag och veckan har präglats av avslutning och förberedelser inför nästa läsår. Vi har bland annat börjat packa saker i våra klassrum, vi påminner därför igen om att skicka med en papperskasse så eleverna kan ta hem skolarbeten, kläder m.m.

I tisdags var vi på Gamla IP och hade idrottsdag. Trots det kalla vädret så hade vi en riktigt fin dag med kämpande elever! Vi fick testa på spjutkastning, kula, längdhopp, 60 m, dragkamp och fotbollsstraffläggning. Dagen avslutades med stafett ivrigt påhejad av publiken!

Igår publicerades elevernas omdömen på IST så där kan ni se ert barns bedömda kunskapskrav.

Nästa vecka övar vi inför avslutningen, fortsätter packa och städa samt har en liten avslutning med våra faddrar i åk 4.

På fredag 15/6 är både skola och fritidshem stängt för planering. 

 

Trevlig helg och ses förhoppningsvis på torsdag 8:45!

önskar lärarna i årskurs 1


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *